Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtsamt verkligt...




Om jag gnuggar hårt

I mörkret bakom mina stängda ögonlock

ser jag dig

om jag gnuggar hårt kommer stjärnorna

istället

 

Tilliten har packat sin väska nu

reste utan att se sig om

gav sig ut på irrvägar

trevande snubblande

 

Ljuset flyr skyggt det nalkande mörka

med svärta kommer kyla

letar sig in under huden

når hjärtats inre kammare

 

Om jag hoppar kanske jag hittar hem

paradiset väntar eventuellt

annars gnuggar jag lite hårdare

så stjärnorna kommer...




Fri vers av sulimaa
Läst 359 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-01-06 01:37



Bookmark and Share


  Anna*
Smärtsam, stark, förmedlar djup dimension
2010-01-10

    ej medlem längre
Först - bild med
djup karaktär

sedan - lidelsen
är en stark drivkraft
till diktdynamik
här
2010-01-09

  En strimma av guld
En stark dikt som berör mig mycket.

"Tilliten har packat sin väska nu

reste utan att se sig om

gav sig ut på irrvägar

trevande snubblande"
2010-01-07

  Suzy med punkterna
Ord som känns......
2010-01-06

  aol
din dikt berörde mej så, tack
2010-01-06

  blaite
Hoppa inte..för paradiset kan ju vara helvetet. då blir det veckans nerköp. ps bra text
2010-01-06

  Cosmic Johanna
Det är tufft ibland att se det som finns framför oss,

då är stjärnorna bra att ha nära...
de står för en annan värld!

kram
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa