Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ju tidigare desto bättre!




Fifteen minutes of fame

 

Tre par beundrande ögon följer lille mans bravad
att med rosiga kinder sitta på en stol i köket
och dricka varm choklad genom dubbla sugrör

Längre fram i livet kommer han att få anstränga sig hårt
för att få sådan uppmärksamhet igen
Men just nu har han den - odelad




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 577 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-06 14:19



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Så bra att han bäddar sängen för framtiden och får den bäddad.
2010-01-06

  Elaine.S VIP
Fin, i sin betraktelse och viktig. Passande titel och gott
att den lille parveln får många sådana stunder, som en
liten grund inför framtiden.
2010-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Parvlarna regerar!
De kan förvandla oss på nolltid.
Avväpna en totalt.
2010-01-06

  Ilona _L
Ja och så viktigt att tidigt få vara där, i uppmärksamhetens centrum! Fint fångat och skrivet av dig!
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger