Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst bön


Att höja armarna mot skyn
tyst ta emot en ändlös sjärnrymd
ensam niga mot månen









är som en bön.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-06 20:10



Bookmark and Share


  livsdans
Fin bild som målar kraft!
2010-01-14

    baruk
Mycket vackert!
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP