Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avvänjning


att stänga av mobilen
låta poesin verka





långsamt.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-06 20:27



Bookmark and Share


  svart ängel
Riktigt bra!
2010-01-08

    baruk
Ja, låt dikten verka långsamt
skölja själen vit som snökristall
ett hem åt flingorna de små
ett rum för tanken likaså
som till himmelen sig svingar
på de vitaste små vingar
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP