Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som döden


Som tunga slöjor
lägger sig stadens brus
över kroppen

dess hjärta
dess själ.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-06 20:34



Bookmark and Share


    baruk
En skön liten miniatyr.
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP