Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 försök på runometer...




Tacksamhet.

 

Djupt av tacksam ådra leva
njuta livets känsla mäktig.
Vakna, blicka runt dig, lyssna!
Vänligt, mjukt och mänskligt vinner.
Vägen, just den rätta väljes
för att glädja vänner våra,
samt att inte sorger spara
för att just i kärlek leva.

 

(c) tk.

 




Bunden vers (Annat versmått) av thyra
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-06 22:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Yes! En klasklar trokeisk vers eller runometer:)
Fasen vad du kan vännen! Impad!:)
2010-01-08

  L Patrik W Johansson VIP
Vacker

eller i 4takt som vi säger i rockvärlden...

=)

Be well,
LPatrikWJ
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra