Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills hjärtat


Begraver en stad, en värld
där kroppen irrat runt på måfå
och föder nytt liv tills hjärtat mitt

börjar slå.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-06 23:39



Bookmark and Share


  livsdans
Mycket bra! Transformativ känsla i mig :-)
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP