Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårvingar

 

 

tårvingars kristalljus

 

bär mig

 

in i elddans

 

virvla

virvla

flamma hög

 

håll lågan

brinnande

 

förtär repen runt mitt bröst

 

 brist

brist

 

isstannad rörelse

 

frigör

frigörs bubblande

 

vårflod

 

kristalljus öppnar

tårvingars

 

sannljus

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-06 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser