Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det som händer...döden gör sitt besök lite för ofta just nu...

Petra min älskade vän ...jag finns här nu och för evigt! <3




Dödens chockverkan

Älskade vän min lilla smula

livets kedjor snärjer ditt hjärta

dödens besök drar åt strupen

luft sipprar knappt igenom

 

Jag finns här

nu och i evighet i förbund med

änglarna

smeker din trötta själ

 

Vaggar ditt hjärta

i änglastoft

sprider ro till din lunga

andas min smula

låt änglavinge famna

det hotande svarta

 

Smeka döden på flykt

låta stjärnor leda och gnistra

visa tilliten till livet vägen tillbaka

in i det rådande svarta...

 

 

 

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-07 00:57



Bookmark and Share


  Anna*
Ömsint och vackert
2010-01-10

  devilsangel
Tack min vackra änglavän..du ger mig styrka <3
2010-01-07

  Suzy med punkterna
Varrmt och fint
2010-01-07

  Junitvillingen
Åhhh, vad har hänt??? Blir enormt berörd av texten...förstår ju att vår vän Petra mist någon hon stått nära...Mina tankar går till henne. Så gripande text av dig Sussi...*Kram* till er båda...
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa