Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt aldrig hoppet överge oss o lämna oss ensamma utan tro att allt går att förändra om vi vill.


Livets baksida

Livets baksida
Kan aldrig ses
Från den ljusa sidan

Utan endast
Med framtidens hopp
Om förändring




Övriga genrer (Aforism) av Jack_iX
Läst 411 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-07 07:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klok tanke...
2010-01-08

  Mr Lindemann VIP
Klokt således då
att ta åt sig av
förnimma med
och längta om
2010-01-07

    sunnanvind
kloka ord från en klok person! En text att bära med sig, därför blev den ett *bokmärke* för mig!
2010-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Och allt går INTE att förändra.
2010-01-07

  Larz Gustafsson VIP
"The dark side of the Moon".

Den mörka sidan förstår bara den som varit där.
2010-01-07

    ej medlem längre
tycker OM!
2010-01-07

    Maria Malm
Klokord.
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX