Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så mycket en annan person kan ge och finnas med i utveckling..........


Det du gett.....


Varje liten
del

som kommer
till mig.....

av lust

eller av ren
enkelhet

bär jag med mig

minnen och fragment
stort som smått

kan jag inte förmå mig
glömma dig.....

du som fångade upp
mina skiftningar

mot dina...

varje stund av just
detta

blev för mig ett
sätt att betrakta
min tillvaro
helt annorlunda!

dessa känslor av
magi
kan inte lämna mig
utan för mig framåt

hela tiden mot nya
människor

och mål

och du finns
bärande inom
mig.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-07 08:42



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En underbart fin text om närheten till en annan människa..du som fångade upp mina skiftningar mot dina tycker jag är ett vackraste uttryck som säger så mycket
2010-02-25

  Michaela Dutius
Oerhört mycket kan en annan person finnas med i våra liv.
Det är stort
2010-02-10

    ej medlem längre
Ödmjukhet är viktigt att få känna, jättefin dikt!
2010-01-07

  Glensan
När jag känner jag börjar
andas djupt och trollbinds
av texten samtidigt som
den berör mitt sinne positivt
vet jag att en text är bra.

Detta hände nu och här

Applåder!!!
2010-01-07

  Fredrik Stillesjö
Hej karen!

Trösterik denna strof: "och du finns
bärande inom
mig." Bra, tycker vännen Fredrik
2010-01-07

  Quasimodo
En fin och stor gåva att njuta och vara rädd om !
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg