Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myror


Det kryper

under skinnet i mig
irritation, frustation, maktlöshet

fängslad i känslan


om de fanns en dragkedja i mig
från topp till tå
så kunde jag kliva ur mig själv

och bara vara
ett i altett
eller
ett i intet


fri
tills jag frös




Fri vers av BlåhäXa
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-07 11:09



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Usch, myror i brallan
och i baken!
Sedan en hel termitstack mellan benen
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa