Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Sverige blir man gammal tidigt ur vissa synvinklar... nog om detta! På den här sidan kan betyda poeter.se eller jordelivet, det är bara att välja!


Är du gammal lille vän?

Nu vet jag
att jag blivit äldre
ja kanske för mycket

Skulle skriva datum
nu på nya året
det blev 1910

men hoppsan
då var ju inte ens jag
på den här sidan




Fri vers av Kim VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-07 22:36



Bookmark and Share


  Jaseph
Ja, vi är så förfärligt åldersfixerade. En humoristisk text med knorr!
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP