Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

Sitter mitt i sjön
i en sjöoduglig eka
och ser vatten läcka in

Öser tillbaka överbord
Döper varje skopa

Det är på detta sätt
jag tillbringar
min tid




Fri vers av Akke
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-07 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke