Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem älskar henne?

De säger att de älskar hennes hår
De säger att de älskar hennes lår

De säger att de älskar hennes bröst
De säger att de älskar hennes röst

Detta säger inte jag
För de har fel

Jag älskar huden i nacken spänd över hennes ryggradskotor

Jag älskar de parallella benen i hennes handled

Jag älskar venen som går på sidan av hennes hals

Jag älskar när hennes nyckelben sticker ut under huden

Jag älskar linjerna i hennes iris

Jag älskar huden precis över hennes nagelband

Jag älskar när ljuset faller på hennes hår så att det lyser i olika nyanser

Jag älskar vecket mellan hennes haka och underläpp

Jag älskar kullen längs ryggen där hennes höftben börjar

Vem älskar henne
Egentligen?




Fri vers (Fri form) av malkvanbandy
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-08 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malkvanbandy