Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad heter hon?

Hennes namn är minnen
Mina minnen ingen annans
Hennes namn är min hemlighet
Hennes namn är det som varit
Hennes namn är min skatt
Hennes namn är mitt

Och de frågar
"Vad heter hon"?




Fri vers av malkvanbandy
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-08 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malkvanbandy