Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




all snö mig bjuder ljuvligt ljus...

 

all snö mig bjuder ljuvligt ljus

och dagen större omfång får

ser spåren av en pulkas färd

som dragits lätt i solens sken

 

där under allt det vita kalla

så väntar vårens gräsmattsgrönska

när solen tinar upp vår längtan

för frusna hjärtan värmas skall

 

(c) tk.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-08 13:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Najs! med små ändringar kunde denna vara en jambisk fyrtakt:)
Du beskriver naturen så vackert Thyra!
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra