Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu inspirerad av Jasephs dikt om fimbulvintern


SÅ MYCKET MER

När man var liten
kändes allt så mycket mer

även snödjupet




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 330 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-08 20:26



Bookmark and Share


  Jaseph
Minnet fyller i

det som jag inte kan nå


längtans snöstjärnor
2010-01-09

  Deva
Fint perspektiv på snön och djupet!
2010-01-09

  Monika A Mirsch VIP
ja när man hoppade från stenen försvann man i drivan
fint!
2010-01-09

  Bibbi VIP
Så sant verkligen.
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Annika J