Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En senryu till minne av Ivar


SORG

Den som blir gammal
Den kan ha många vänner
På andra sidan




Bunden vers (Annat versmått) av Annika J
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-03 10:59



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, så blir det, tyvärr! Men min bäste vän har jag kvar än; han blir 90 i december...
2021-07-17

  Jaseph
Så sorgligt.
2021-02-11

  Niliboy
Jag har bott på Andra sida, det hette så å var jättefint. Andra sidan älven!
2021-02-05

  Monika A Mirsch VIP
Bästa Annika sänder dig de varmaste värmande tankarna till dig. Tänker på dig!
2021-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Så fint du skriver!
2021-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Annika J