Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig i världen

Jag minns den dagen
då kriget började
Ett land gick över gränsen
Jag var så rädd
Det var så länge sedan

Jag minns den dagen
då kriget började
Ett land gick över gränsen
Jag är så rädd
Det var ju alldeles nyss




Fri vers av Annika J
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-05 16:57



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En stark dikt om kriget som invaderar och för alltid finns kvar i minnet.
2024-02-15

  Monika A Mirsch VIP
Även jag minns
då kriget började
Delar denna värld
med dig
kära Annika
poeter-vän!
Freden behöver oss
vi gör allt för freden
att bestå!

2022-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Det har pågått olika krig i världen i många, många decennier.
2022-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Annika J