Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reser sakta

 

 

jag sätter mig i snödriva

 

trött

utmattad

 

lägger mig

varsamt

stilla

 

lindar snötäcke runt

 

domnar

 

seglar 

 

vackra segel följer vind

 

fjärran höres

res

dig

 

reser sakta

 

ser himmelsslända

ödmjukt

lyfter 

jag

händer

 

 ljusstrålar trådar fyller hjärta 

rinner in i

fingrar

 

lindar

 

lindar

 

nystan

 

tvenne silverne stickor gives

 

sitter i snödriva

 

stickar ljuströja till

 

värnad

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-08 21:59



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En underbart vacker dikt.
Slutet så sagolikt ljust.
Mycket mycket fin själsöga.
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser