Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solupplevande

 

trädde

mina fötter i de vackraste stövlar
lädret följde
fotens rand

mjukt omslutande
gav stegen
fjädersus

lindade mantel runt
frysande axlar
skuld och rygg

frysande
huttrande steg jag in i dagsmarker

vind omslöt händer
 
berättarvind
smekte kind


smekte ögon
vidgade

spårens girlanger
skrudade hennes
vackerhud

vit gnistrande
böjde mig bredde ut händer
oh så jag längtar
fredade
marksteg 

tårar frös isränder

träd riste fingrar
mjuka snöfjädrar
dun gnistrade

såg dem ej


trädde steg in i djupskog

bäckravinen
andades

stelnad
vass

fåglar
svarta bollar
sökte värme
i vingveck 


dag mattades skog öppnades

där 

stod jag med ansikte i solnedgång
hjärtuppgång

såg

det vackraste ansikte le
le till mitt vara


där


i träds pelarsalar
tusende skira
strålar

silkes
gyllenröda trådar

händer
omfamnade mitt ansikte


stämma viskade

allt blir
bra




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-08 23:08



Bookmark and Share


    //Nikita
Åh skickligt! Får en bra bild av allt :)
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser