Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gång till

 

lyckoglädjes  rosenkinder

 

stjärneögon

 

 viner utför backe

 

 

pärlskratt lindas runt marker

 

 

mormor

 

en

gång

 till




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-08 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser