Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och vänskap behöver underhållas...annars dör den...




Reducerad till obetydlighet

Som speglingar

i den glittrande vattenytan

föränderliga som den

mänskliga själen

 

En ögonblicksbild

så svår att fånga

ett hjärta

omöjligt att beveka

 

Imorgon är en ny dag

förutan din närhets värme

reduserad till obetydlighet

något oviktigt

 

Klarhetens knivskarpa smärta

borrar sin spets

djupt in i pulserande kammare

låter ensamhetens röda

sakta dränera

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 375 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-08 23:32



Bookmark and Share


  blaite
Spiksnyggt
2010-01-12

  Suzy med punkterna
Bränsle behövs.......
2010-01-10

    J. Herward
jag är glad att du skrev om detta, för du beskrev vänskapens väsen och hur viktigt det är. ja ghar ibland svårt att urskilja dock, skillnaden mellan kärlek och kärlek, ibland kan vänskapens band vara enormt starka och intensiva.... nästan så att det slår gnistor för ögonen haha :)
2010-01-09

    ej medlem längre
Kraft
närvaro
intensitet
liv!
2010-01-09

  Glensan
Många guldkorn i denna text

Helheten kanonbra

Sant att dessa 2 saker behöver
onmvårdnad, vilket jag dyrt
har lärt mej under mina år
på denna blå jord.

Kram
2010-01-09

  Junitvillingen
Vänskap/kärlek är som en planta...den behöver näring för att gro och växa sig stark & behöver underhållas från båda håll för att inte vissna. FIN text! Kramar om:-))
2010-01-09

  Nikolai Jungsin VIP
sakta sjunker kramarna genom den blanka ytan
kvar blir det tomma blänk..
men ens vän bor kvar i ens tänk..
2010-01-08

    tramp
jodå bra fångat och igenkännande
gillade...


"ett hjärta
omöjligt att beveka"

envishetens dygd...

applåd !
2010-01-08

    //Nikita
Så sant.
2010-01-08

  peter markurth
mmm
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa