Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina fingrar

 

känner

dina fingrar


varmt omsluta
mitt brustna
öga


ser spegelglaset klarna

klarna

solstrålefinger
rör
vid

seglar
ur

dimdomning

in
i

gryning


bär snöros i hand




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-09 00:30



Bookmark and Share


  nightsoulz
så oerhört..


vacker
2010-01-09

  Monika A Mirsch VIP
varligr berörande ord och musik i din dikt
2010-01-09

  Lsk
älskar "solstrålefinger"
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser