Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädjan till vår dotter!

Du vår stackars lilla dotter som lider alla helvetes kval.
Vad vet väl vi om tonår, fylla, sex, mens & skola.
Vi är ju bara simpla föräldrar som skall finnas på plats.
Du gör som du vill och allt vi säger är tjat.
Får du inte som du vill så gör du det i alla fall.
Du ljuger för alla men mest för dig själv, du lånar och snor,
snart är det ingen kvar.
Så vad tänker du? Vad tänker du göra? Vad kan vi göra mer?
Snart finns inga tårar och ingen oro kvar, bara en likgiltighet.

Så många gånger har vi sökt och hittat dig.
Rym inte mer, du skulle kommit hem igår, du lovade.
Ta den sista chansen, snart orkar vi inte mer.

Vi älskar dig!

Pappa & Mamma





Fri vers av Johan Lidberg
Läst 409 gånger
Publicerad 2005-10-26 16:55



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Stark text som känns.
Att vara förälder är verkligen ingen lätt uppgift.
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Lidberg
Johan Lidberg