Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur samma källa


Är det inte så
att jag dras till dig
för att vi är av samma tanke
annorlunda
men av samma moder
sällsamma
men med lika stark ande

är det inte så
att du dras till mig
för att jag färgar mina nätter så lik dina
penseldrag efter penseldrag
med nya världar
ursprungna
ur samma källa.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-09 20:10



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Nä, nu har jag öst tillräckligt ur min vishets källa, hoppas ni blev lite klokare. ... vad härligt med så många med samma inställning
här på poete.se som kommenterar texterna!
"dödas fiskrar flyter med strömmen, den som simmar emot når källan"
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP