Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man säga


Det här är kärlekspoesi
om hur det kommer sig
att det alltid
finns något betydelsefullt
att prata om
då vi möts
som om det fanns ord
för allt
till och med då inga ord finns
finns det ord

pratmakare
kan man kanske säga
förtroendemakeri
kan man också kalla det.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 20:43



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Låter trevligt, kan man säga. Bra, tycker vännen Fredrik
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP