Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

Tyst, skall inte väcka någon
Ska inte förarga, bara andas lite till
Ska inte göra någonting
Bara ligga så still




Fri vers av backsippa
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 22:28



Bookmark and Share


  peter markurth
vilsamt bra
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa