Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hård kärlek



kärleken är stål, järnklor med gudlbeläggningar

långt där inne ekar den och skapar ett eget rum, med röda sammetsväggar


dess tongångar slår igenom så hårt, dunkar, dunkar, gör mitt hjärta, smärtsamt,



varsamt


bräckligt, som en hjärtsjuk,

min tunga tid vandrar lätt förbi,


i kyssen, den ömma










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP