Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tar dig med på en luftfärd



jag tänkte sväva hemåt i natt
mina vita vingar

omfamna dig, fånga dig med på färden

uppåt, uppåt över molnen

titta ner, få ej svindel, det snurrar,
jag styr

min älskling







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP