Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frös

 

 

jag frös i denna världen

bad honom

 

vördsamt

 

fläta fingrar samman

 

 

ligger där stilla

vaggas

lugn

 

var gång smärta stiger

ljudar hans hjärta

om

 

lyssnar till hans hjärtsång

 

vet

 

av stjärnord

 

du är ej farlig

 

Moder

förtälj mig

hans historia fram i ljuset av då i är

 

jag frös i denna världen

bad honom

 

vördsamt

 

fläta fingrar samman

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-10 00:37



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
Wow.
Vackert.
2010-01-10

  Berit Robin Lagerholm VIP
Bara en så underbart vacker text som jag flätar mina händer till
tack
2010-01-10

  Karl-Bo Lundstedt VIP
helt ljuvlig smärtsam...
applåder kb
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser