Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhetens kval...




Hon finns inte

Tomt ödsligt kallt

bortsopad från jordens yta

kärlekens ord transformerade

till vacum

 

Längtan så stor

fyller ett helt hjärta

frågor så många

bebor själens boning

 

Nervtrådar tränger fram

lägger sig rädda på ytan

kippande efter syre

beredda att fly

 

Bortvald darrar hennes ande

hon dög inte

hon finns inte mer

inte för honom...

 

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-10 01:30



Bookmark and Share


  devilsangel
Hon finns...i allra högsta grad finns hon...och det finns massor av människor runt om och nära som vill att hon ska finnas, skratta och vara glad..
Det gör ont att mista någon, det kan göra så ont att det verkar som själen slutar existera en stund...
Och mörkret kan intala en att man inget är värd...
Men hon är värd himlens alla stjärnor...den som inte vill ha henne, eller som inte kan se hennes värde, är inte heller värd att gråta blodtårar över...
Man kan inte påverka eller påtvinga någon att stanna kvar...
Man får och man mister...
Uppmanar diktjaget att se allt det vackra i livet...det står där och väntar på att hon ska skratta och njuta igen...
2010-01-13

  Suzy med punkterna
Åh Sussie så orden känns, sorgsna, skrikande....gråtandes över det som inte var.
2010-01-10

  ~Leonardo~
Kanske om man glömmer sig själv...skapas tomheten. om någon lämnar en, blir tomheten en annan, helst en som går att hantera.
du ger mig ord att fundera på...bra
2010-01-10

    J. Herward
...jag har alltid undrat vem som kan få en människa att känna så, här får tankar utrymme i din text :)
2010-01-10

  jörgen g
Visst finns hon! Kanske inte för honom men han är inte hennes värde. Det bär hon i sitt hjärta där det fullkomnas och definieras. Det har inget med omvärlden eller omständigheter att göra.

Saknad är en sak och det gör ont, förkastelse är också en sak och det gör ännu ondare. Men egenvärdet är en helt annan sak och det bör inte nämnas i samma andetag.

Hon finns... så fullständigt... och det i all sin värdefulla närvaro!
2010-01-10

  flickan i spann
obeskrivlig smärta!!
2010-01-10

  Nikolai Jungsin VIP
en övergivenhet som ekar av smärta..
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa