Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogrumlad Kärlek

Dina blå tindrande ögon får mej att le
Din själ trollbinder mej med kärleksband
Din kropp får mej känna hetta, likt en vulkan
redo att eruptera med Pompejis kraft

Hela du får mej känna REN ogrumlad KÄRLEK




Fri vers av Glensan
Läst 346 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-01-10 13:30



Bookmark and Share


  aol
så starkt hett kärleksfullt,
2010-01-25

    Bodil Sandberg
Helt underbart min vän så varmt och kärleksfullt!!!
ogrumlad kärlek måste vara det störtsta!!!
2010-01-11

  Suzy med punkterna
Vilken värme du förmedlar i det iskalla vädret. Tack!
2010-01-10

  En strimma av guld
Du trollbinder oss i orden och ditt sätt att formulera dig. Jag ler så stort för jag kommer ihåg de första gångerna jag läste dina ord, du har verkligen funnit en vackert sätt att uttrycka dig och din känsla. Njuter av denna vackra dikt.
2010-01-10

    ej medlem längre
balsam för själen
2010-01-10

    ej medlem längre
Som den skarpögda Höken nedan skrev-"Så vackert"!
2010-01-10

  Line W
Fantastiskt! Kram :)
2010-01-10

  sulimaa
Yeeeey!!! så ska det vara ...du är så värd allt det fina ..kram :)
2010-01-10

    ej medlem längre
Så vackert!
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan