Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En puls


Det finns en död
som överlever
då livet lagt av

det finns en evighet
som tyst
greppar tag

det finns själsnöd
och utblåsta ljus

ett hjärta som slår
och en puls

och sen

inget mer.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-10 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP