Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min mor Britt-Marie som kort om livet har kvar med den onda sjukdomen cancer


I bröstet en knuta, ett ondskeuppsåt

 

Min mor. Du är med mig i tanke och själ

Nog är det tur att livet ännu klappar

Syster och jag. Vi önskar och vill dig så väl

När livet snart dig bragt förtappar

 

Vi brister i gråt, för dig. Ett tyst förlåt

För finnas den önskan om livet bestå

I bröstet en knuta, ett ondskeuppsåt

Vi vill vara nära dig, trippandes på tå

 

Trots att du rusat och hetsigt så skällt

Våra hjärtan älskar den glädje du gett

De vänliga orden du fångat så snällt

Nu kommer snart ditt livs hjärtespett

 

Kvar står vi i försmak av saknaden




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-10-26 18:53



Bookmark and Share


  stella
Sorgesamt men vackert. Dock tveksam till 4e raden; bragt förtappar låter märkligt i mina öron. Försmak av saknaden riktigt bra uttryck!
2005-10-26

  Cris
Jättefint!
"Kvar står vi med försmak av saknaden" ...så är det verkligen. Härligt skrivet också.
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön