Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen Ignorans

Jag kan låtsas men du ser igenom min rökridå
Jag vill sluta bry mig men det är så jävla svårt
Jag skulle vilja kalla det öppen ignorans
När alla talar om att våga ta en chans
Men ingen vågar
Och ingen vill
Och därför leder vår öppna ignorans
Till en otvetydig arrogans




Fri vers av Stormsvala
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-10 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stormsvala