Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fruset ögonblick

Dansa min sköna
Natten är ännu ung
Och luften må ligga tung
Över våra viskningars påstådda lugn

Men i mitt hjärta är du alltid ung
Och din skönhet glimrar och gnistrar
Även i det oerhörda mörkret
Som inte ens solen kunde tränga undan

Den där natten
När doften av förgätmigej
Låg ack så väldigt tung
Över rädslorna som döljs
Av vårt påstådda lugn




Fri vers av Stormsvala
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-10 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stormsvala