Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mikrokosmos

Det finns ett mikrokosmos på din tunga
En färgkaskad i ditt saliv

Ty kärlek är inte alltid vackert
Men din kärlek är min när vi möts
Genom en skör beröring som alltför fort försvinner
Liksom alla saker vi inte hinner

Men när mitt mjuka möter ditt
Ångrar jag inget
Som har gjort att ditt mikrokosmos
Nu även är mitt




Fri vers av Stormsvala
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stormsvala