Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar efter en kort inloggning och svaret på ett mail


Jag saknar min intensivitet

jag är aldrig här längre
och jag saknar det

jag saknar er
och hur orden alltid rann ut ur fingrarna
så fort jag bara lät dem

nu är livet ett annat
och jag är gift och längtar barn
jag räknar snöflingor mellan skratten

så visst är allting såsom det borde vara
äntligen

men jag saknar det där
med att vara vaken om natten
och skriva tills fingrarna blöder
jag saknar mitt sökande och passionen

trots att jag nu sover gott
med världens vackraste man bakom ryggen




Fri vers av svartsynt
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-10 20:50



Bookmark and Share


  Albert
jag saknar det där
med att vara vaken om natten
och skriva tills fingrarna blöder
jag saknar mitt sökande och passionen

Vad glad jag blir att du har det bra
det har jag också, precis som du skriver i din fina dikt

och jag känner igen mig i dina ord
den där saknaden efter att vara olycklig
och sökande

och att orden rinner ur mina fingrar

Jag har inte betalt avgiften och kan inte läsa din hälsning till mig,
men du kan väl skriva den under min senaste dikt

Jag är numera en lugn och ansvarsfull människa,
med en varm kvinna vid min sida på natten

utan skrivarlust :)
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

svartsynt
svartsynt