Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermagi och mitt hjärtas sånger


det är något med luften
i väntan på den första snön
när löven fallit av träden
och fingrar flätas samman
för att inte bli vita

men du gav mig värme
på alla de punkter
jag alltid varit kall


så visst kan man säga
att du smälte mitt hjärta
för jag hade väl i alla fall
sänkt temperaturen till -4
i slutet av augusti

och de har nog rätt
när de säger det där
om att vi passar så vackert ihop
för mitt huvud platsar perfekt
i vecket mellan din axel och arm

och visst, jag är villig att ge mig
i diskussionen om att kärlek finns
precis sådär som i filmerna
där de lever lyckliga i alla sina dagar
och prinsen alltid får prinsessan

för när jag står i din vita skjorta
och kysser dig hejdå om morgonen
då älskling, då är jag lycklig


mina sånger handlar inte längre enbart om sorg
även om det fortfarande finns sår som måste läkas
nu finns det magi mellan raderna
och kärlek i andetagen
för jag har fått en himmel att tro på




Fri vers av svartsynt
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-12-03 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartsynt
svartsynt