Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dina hjärtslag blev the soundtrack of my life

det är den där nyvakna känslan som gör det
den där fladdrande varma och älskande
det är den som gör att jag fann det
ni vet; det där de kallar lycka

för gud vad han är vacker när han ler

jag känner andetag mot salt hud varje morgon
då han ligger där tätt, tätt intill
och är alldeles sagolik trots att han sover
det är då jag märker att jag är såld

för jag ritar hjärtan på hans rygg med pekfingret

ruffsigt hår precis när han vaknat
en morgonrock i vitt
och våra fingrar som målar kärlek i värmen
när hans hjärtslag blir the soundtrack of my life

för inget har någonsin låtit bättre än så

jag hatar när han går
men lever nu med vetskapen om att han alltid kommer tillbaks
och jag väntar med ett leende på kudden
och viskar bomullsinlindade ord bland lakanen

för jag är den lyckligaste kvinnan som någonsin älskat








han är mannen som tog hösten ifrån mig
och gjorde den till vår






Fri vers av svartsynt
Läst 581 gånger
Publicerad 2006-12-08 19:35



Bookmark and Share


  osams
the titel of my life <3
2006-12-09

  Albert
det är så himla vackert!
du är bäst!
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

svartsynt
svartsynt