Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att andas lunga mot lunga


det kan vara så
att det är dina ögon
dina läppar
eller de där orden

dina veck i pannan
dina fingrars ivrighet
ditt skratt
eller den där auktoritära rösten

ja,
jag vet inte alls

vad jag vet
är det som känns
för jag har inga andra
perspektiv än det

och jag älskar
hela vårt liv
allt det där
jag kallar oss

för det är så
att när vi ligger så tätt det går
och bara andas
lunga mot lunga

då minns jag inte längre
hur det kändes då
sommaren -03
när allt föll

och älskling,
jag vet att det inte låter mycket
men för mig finns det inget som är finare än så





Fri vers av svartsynt
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-12-09 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartsynt
svartsynt