Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svävar högt

 

kristallbåge


skär rent det immiga glaset


klanger
frigörs


eldskimmer träder in i cirkel


himmelstrumma
lägges vid
hans steg


med slutna ytterögon
 

lyfter han trumma till
sitt bröst


hon sitter i ett tempel
av månsilverljus

en
havspärlas skimrande solminne

i nätter lyfter hon fingrar

ömt rör hon vid
själsträngars djup

havets cirkel vattnar stränder 

i stenar
skimrar guldsand

sanddyningar
varma


han
smeker trummas hud

hon
smeker strängars silver

deras ögon
mötas
deras händer
strömmar lufthav


de svävar högt
tillsammans




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-10 23:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
än en gång fångnas jag av dina och fryksdalens gåvor.
2010-01-11

  Monika A Mirsch VIP
med slutna ytterögon

svävar jag inne i ditt ljus
i ditt brus av toner

tillsammans

vackert!
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser