Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett försök på en pantoum...




Vårdinstanser säger...*

 

Vårdinstanser säger upp folk.

Öppnar privat som ger mer.

Vi förtjänar medicinsk tolk.

Så att alla förstår och ser.

 

Öppnar privat som ger mer.

De räknar avgift och nu skatt.

Så att alla förstår och ser.

Patienterna väntar matt.

 

De räknar avgift och nu skatt.

De har personal kunnig på slakt.

Patienterna väntar matt.

Gud, prisa vår pengamakt.

 

De har personal kunnig på slakt.

Vi förtjänar medicinsk tolk.

Gud, prisa vår pengamakt.

Vårdinstanser säger upp folk.

 

(c) tk.

 




Bunden vers av thyra
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-11 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Står och applåderar åt denna pantoum som är så glasklar och korrekt som den kan bli utifrån mina kunskaper! Det moderna budskapet förhöjer läsglädjen:)
Lyfter på hatten. Du är duktig Thyra!
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra