Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dun

 

 

sluter mina ögon in i stjärnhav

 

 

mina händer äro vingar

fingrar

är

dun

 

svävar

svävar

 

virvlar

 

virvla mjuk

dun

 

fjärilsljusets silkestrådar

vaggar själens hav

 

mina fötter äro bara

nakenhud

 

rör vid

 

valv

 

strömmar

strömma

stjärnbäcks flöde

 

strömma hav

vida

 

fingerdun smeker din tanke lätt




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-11 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser