Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sova bort min is



snö i mitt sinne, min tanke
förtappad,

som en spjutspets av is från taken


söker tröst i drömmen, sover länge
bedövad

mjuk och varm är sängen



vill sova,

sova, länge

länge, dun

är nära








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2010-01-11 11:40



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger en liknade känsla här, ide och ut till våren !!
2010-01-11

  Nina Nightwish
Skön text:)
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP