Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minus 10, kom tillbaka!



Norrlandskölden drog
byttes mot västkustkyla
som saltar och skär




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 16:41



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ingen orsak alls, egentligen!
2010-01-11

  lodjuret/seglare VIP
Tack för din kommentar
2010-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Ser fram emot plus 25.
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP