Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkärlek



fall, snö
rå, kallt


runt om denna jord,
letar svalor nya bon


dess fjäderdräkt är sammet,
svart, runt om, mitt ord




men hjärtat slår så hårt,
för kärleken, vår


fast ansiktet bleknar febrigt,
rosor på min kind i blom











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-11 18:03



Bookmark and Share


    //Nikita
Vackert :)
2010-01-11

  stenen/ Yv Ericsson
mycket vackert.
2010-01-11

  Yrre VIP
Mycket bra, fina svängningar med orden!
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP