Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade dotter

 

blåvinda
blåvinda

blåsjal runt mina axlar

blåvinda
blåvinda

blåvingar giv mig berättarljuset vida

dotter kunde jag bringa dig
alla stjärnors
ord

vore mitt hjärta
en glädjeskål

dotter kunde jag bringa dig
alla stjärnors ord

in i dina mattade ögon
se varje tår ur
ditt öga

omskapas
till

pärlor i dina vackra
hjärthänder

du strålande skönhet
dotter av
 liv

vore mitt hjärta
en stjärna
för dig

detta kan jag icke
där för
jag mitt hjärtas
värme
till
dig




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 563 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2010-01-11 23:25



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tar emot den här dikten med glädje.
En verklig läsupplevelse
2010-08-09

  Ulf Lagerholm
en outsägligt vacker text, tack för ljuset den förmedlar
2010-01-13

  Yrre VIP
Dotter skulle det ju vara.
2010-01-13

  Yrre VIP
Många önslningar till en älskad syster, mycket fint!
2010-01-13

  firefire
så känner jag för mina barn också,underbara ord och fin känsla du förmedlar!
2010-01-13

  Elaine.S VIP
Mildaste ord, som på en kärleksvåg levererade.
2010-01-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket vackra ord till en dotter.
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser